در جهت ارتقاء سطح علمی و دانش عمومی

آمار مطالب

کل مطالب : 257
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 2

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 104
باردید دیروز : 17
بازدید هفته : 319
بازدید ماه : 529
بازدید سال : 1252
بازدید کلی : 518933

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


Alternative content


نویسنده : برات دشتی
تاریخ : سه شنبه 27 اسفند 1392
نظرات

نوروز

آيه شماره 65  از سوره مبارکه نحل
زنده شدن زمین و آغاز بهار   
 
وَاللّهُ أَنزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَحْيَا بِهِ الأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَسْمَعُونَ
  

و خدا از آسمان آبى فرود آورد و با آن زمين را پس از پژمردنش زنده گردانيد قطعا در اين [امر] براى مردمى كه شنوايى دارند نشانه‏اى است    
پدیده‏هاى طبیعى، (از جمله آمدن ابر وباران) تصادفى نیست، به اراده‏ى خداوند است. «واللَّه انزل»            
زمین همچون انسان مرگ و حیات دارد. «فاحیا به الارض بعد موتها»     
اجراى برنامه ‏هاى الهى از طریق اسباب عادى وطبیعى است. «فاحیا به الارض»     
آب، مایه‏ى حیات زمین وزمینیان است. «فاحیا به الارض»         
تدبیر خداوند در طبیعت، كلاس توحید است. «انّ فى ذلك لآیة»           
بهترین راه خداشناسى، گوش سپرن وپندگرفتن از آیات الهى است. «لآیة لقوم یسمعون»

  *****

پیامبر:  
فَنَیرِزُوا إنقَدَرتُم کُلّ یَومٍ یَعنی تَهادَوا و تَواصَلُوا فِی اللهِ دعائم الاسلام، ج2،ص326      
 اگر می توانید هر روزرا نوروز کنید؛ یعنی در راه خدا به یکدیگر هدیه بدهید و با یکدیگر پیوند داشتهباشید.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 529
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : برات دشتی
تاریخ : دو شنبه 26 اسفند 1392
نظرات

توسعه تکنولوژی های اطلاعاتی ، همچون : اینترنت ، اینترانت و اکسترانتها ، ماهواره ها و رسانه های جمعی ، مطبوعات آزاد و محلی ، و به طور کلی ایجاد پایگاه های منظم اطلاع رسانی در جامعه ، همراه با فرهنگ سازی و آموزش صحیح ، می تواند یکی از اقدامات دولتها در جهت رشد نظام ملی اطلاع رسانی در کشور شود . امروزه یکی از ابزارهای اساسی در اطلاع رسانی و دریافت اطلاعات پورتالها و یا همان درگاههای مدیریت شده هستند که تحول و پویایی خاصی به سیستمهای اینترنتی بخشیده اند .
پیشرفت فناوری در تولید،پردازش،انتشار و استفاده از اطلاعات سبب دگرگونی عمیق در روابط بین انسان ها و سازمان ها شده است.امروزه در جوامع پیشرفته ، سازمان ها با استراتژی استفاده از فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی در قلمرو اهداف خود در حرکت هستند.
در این میان روابط عمومی در هر سازمان یکی از اساسی ترین و مهم ترین واحد های سازمانی به منظور اطلاع رسانی و پل ارتباطی قوی مابین کارکنان سازمان و محیط بیرونی آن نقش مهمی ایفا می کنند .
این واحد سازمانی می تواند رهرو تغییرات درسازمان باشد و با آموزش و ابزارهایی که در اختیار دارد آگاهی های لازم را برای تسریع روند تغییرات ارائه نماید.همچنین روابط عمومی با مهارت های لازم می تواندبرمدیریت عالی سازمان تاثیر گذار باشد به طوری که مدیریت در روند تغییرات همراه شود. اگر استفاده از فناوری های ارتباطات واطلاعات رادر یک تغییر بنیادی ،موثر ومثبت بدانیم با این پذیرش ، روابط عمومی جلوه ای نوین می یابد که یکی از راههای ارائه این جلوه تغییر روابط عمومی از حالت سنتی به الکترونیک است. 
روابط عمومی الکترونیک با استفاده از فناوری ها ی ارتباطی و اطلاعاتی با اطلاع رسانی های سریع و بهنگام و توجه به اصل مخاطب محوری می تواند فعالیت های خود را با سنجش برنامه های دقیق استوار کند.به طوری که با ارائه خدمات بهینه و شفاف سازی اطلاعات ، حس اعتماد و تصویر ذهنی مطلوبی در ابعاد درون و برون سازمان از خود بر جای گذارد.
مهمترین نقش روابط عمومی در جامعه اطلاعاتی ، مدیریت اطلاعات است. و در این بین یکی از پیامدهای انقلاب اطلاعات، انفجار اطلاعات است. تولید حجم زیادی از اطلاعات که دسته‌بندی و نحوه استفاده از آن امر بسیار دشواری است. مدیریت اطلاعات در تولید، انعکاس و همچنین گردآوری اطلاعات و بهره‌گیری از آن در اقیانوس اطلاعاتی وظیفه روابط عمومی است. یکی از مهمترین ویژگی‌های جوامع پیشرفته در راستای توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ، توجه روزافزون به مدیریت اطلاعات است. 
در این راستا یکی از راهکارهای مهم در اطلاع رسانی ، دریافت اطلاعات و مدیریت آن ، پورتالها هستند . ترجمه کلمه Portal به فارسی در فرهنگهای لغت "دریچه"، "درگاه"و "مدخل"ذکر شده اما کلمه پورتال در تکنولوژی اطلاعات معنی متفاوتی دارد. اگر بخواهیم ساده بگوییم، پورتال صفحه وب واسطی است که امکان دسترسی آسان را به هر چیزی که کاربر ، برای انجام وظیفه یا خواسته اش نیاز دارد بدون توجه به اینکه محل فیزیکی آن کجاست، فراهم می کند. به بیان دیگر پورتال "درگاهی"است به دنیایی مجازی که کاربر می تواند از طریق امکانات فراهم شده در آن، تمامی نیازهای خود را برآورده کند. 
نیازهایی مانند جستجو و یا خرید(مثلا یک کتاب)، دسترسی به حساب بانکی، افزایش و کاهش اعتبار یک حساب اعتباری و یا به روز رسانی اطلاعات سخت افزاری از محل کار و نیز دریافت نظرات مخاطبان و پاسخ به آنها از طریق راههای متفاوت ایجاد شده که پورتال همه چیز را از طریق درگاهی واحد برای کاربر خود فراهم می سازد . پورتال "مکانی است که ساده ترین کاربران اینترنت با رجوع به آن بتوانند به راحتی از سرویس های متداول در اینترنت بهره مند شوند و یا اطلاعات مورد نیاز خود در را بدست آورند ". 


تعداد بازدید از این مطلب: 450
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : برات دشتی
تاریخ : دو شنبه 26 اسفند 1392
نظرات

تثبیت نقش ویژه روابط عمومی در سازمان، تعیین اهداف، مشخص كردن نیازها و علایق مخاطبان، تعیین پیام‌ها، تدوین استراتژی اطلاع‌رسانی، مطابقت برنامه‌ها با جدول زمانبندی شده یا شرایط مردم، تدوین برنامه مكتوب و زمان‌بندی شده، گام‌های اساسی در موفقیت برنامه‌های روابط عمومی هستند. به گزارش سرویس نگاهی به وبلاگ‌های خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بلاگر "برنامه‌ریزی روابط عمومی" به نشانی http://shokri.eprsoft.com  در نوشتاری با عنوان "برنامه‌ریزی در یك روابط عمومی كارآمد" به 7 گام اساسی برای موفقیت برنامه‌های یك روابط عمومی اشاره كرده است. این نوشته را در ادامه می‌خوانید: برنامه‌های روابط عمومی زمانی با موفقیت روبرو می شود كه 7 گام اساسی را طی كند. برخی از گام‌ها اساسی هستند و باید حتما مورد توجه قرار گیرند برخی نیز زیاد مهم نیستند. این گام‌ها به شرح ذیل معرفی میشوند:  

تثبیت نقش ویژه روابط عمومی در سازمان، تعیین اهداف، مشخص كردن نیازها و علایق مخاطبان، تعیین پیام‌ها، تدوین استراتژی اطلاع‌رسانی، مطابقت برنامه‌ها با جدول زمانبندی شده یا شرایط مردم، تدوین برنامه مكتوب و زمان‌بندی شده، گام‌های اساسی در موفقیت برنامه‌های روابط عمومی هستند. به گزارش سرویس نگاهی به وبلاگ‌های خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بلاگر "برنامه‌ریزی روابط عمومی" به نشانی http://shokri.eprsoft.com  در نوشتاری با عنوان "برنامه‌ریزی در یك روابط عمومی كارآمد" به 7 گام اساسی برای موفقیت برنامه‌های یك روابط عمومی اشاره كرده است. این نوشته را در ادامه می‌خوانید: برنامه‌های روابط عمومی زمانی با موفقیت روبرو می شود كه 7 گام اساسی را طی كند. برخی از گام‌ها اساسی هستند و باید حتما مورد توجه قرار گیرند برخی نیز زیاد مهم نیستند. این گام‌ها به شرح ذیل معرفی میشوند:

 

* تثبیت نقش ویژه روابط عمومی در سازمان 
این مرحله، اساسی‌ترین و بدیهی‌ترین مرحله در فرآیند اطلاع رسانی موفق است. هدایت و مدیریت افكار عمومی بایستی به عنوان یكی از كاركردهای اساسی به روابط عمومی سپرده شود. روابط عمومی بایستی از موقعیت مناسب حرفه‌ای برخوردار شود و همان جایگاهی را كه نشریات و روزنامه‌ها و روابط‌عمومی سازمانی در توسعه ایفا می‌كنند داشته باشد. لذا در برنامه‌های توسعه مورد توجه ویژه قرار گیرد. اعضای روابط عمومی بایستی از مهارت‌های ارتباطات و انگیزه لازم برخوردار باشند.

 

* تعیین اهداف روابط عمومی 
به چه نتیجه‌ای می‌خواهید برسید؟ اهداف سازمانی شما چیست؟ اهداف روابط عمومی چیست؟ انتخاب با شماست. شما می‌توانید اهدافتان را هرچقدر كه می‌خواهید آرمانی در نظر بگیرید. كلید ارایه كار شما در یك مسوولیت حفظ شور و نشاط و انگیزه بالا است. در اهداف خود اغراق نكنید، زیرا بزرگ‌نمایی در اهداف باعث می‌شود ریشه‌های تعهد و انگیزه خشك شود و انرژی مثبتی كه جهت دستیابی به اهداف آرمانی در حین كار ایجاد می شود به راحتی از بین برود. 
بهترین روش برای مشخص كردن اهداف روابط عمومی برگزاری جلسات طوفان فكری است. نظرات اعضا جلسه بر روی تخته فهرست شوند. جلسات طوفان فكری به روابط عمومی این امكان را می‌دهد كه اهداف خود را مطابق با نظرات تمام اعضا تطابق دهد و در جهت توسعه اهداف متناسب با سلیقه‌های گوناگون گام بردارد.

 

* مشخص كردن نیازها و علایق مخاطبان 
سازمان شما علاقمند است پیام‌های آن به دست چه كسانی برسد؟ جواب این سوال در سازمان‌های مختلف تفاوت می‌كند. اما آنچه مهم است علایق و نیازهای كاركنان در سازمان، مخاطبان بالقوه، جامعه نیازمند به اطلاعات علمی كتابخانه‌ای، دانشگاهیان، انجمن‌های صنفی و تشكل‌های حرفه‌ای مرتبط با سازمان و رسانه‌های گروهی از جمله مخاطبان هستند كه اهداف، نیازها و علایق آنها در ارتباط با سازمان بایستی مشخص شود.

 

* تعیین پیام‌های روابط عمومی 
پیام شما چیست؟ شما می خواهید چه چیزی را به مخاطبان خود بفهمانید؟ در هر حال پیام‌ها در موقعیت‌ها و سازمان‌های مختلف با هم تفاوت دارند.

 

* تدوین استراتژی اطلاع‌رسانی 
استراتژی‌ها و راهبردها، عنصر كلیدی برنامه شما هستند. استراتژی‌ها شما را در یافتن علایق مخاطبان شما و انتقال پیام به آن‌ها كمك می‌كند. به نحوی كه اساس برنامه روابط عمومی به شمار می‌رود. به طور خلاصه می‌توان فهرستی از استراتژی‌های یك برنامه روابط عمومی را به شرح ذیل برشمرد:

 

الف) توسعه‌ی مستمر اطلاعات روابط عمومی 
ب) استفاده از طیف گسترده رسانه‌های گروهی برای انتقال پیام 
ج) تبلیغ و ترفیع موقعیت سازمان به عنوان یك منبع سازمان مفید اجتماعی و مسوولیت پذیر در جامعه د) برقراری و توسعه ارتباط با رسانه‌ها 
ه) معرفی جایگاه و موقعیت سازمان به عنوان یكی از ... (متناسب با سازمان مربوطه تفاوت دارد)
و) هماهنگی بیشتر با سایر اعضای کلیدی سازمان 

مطابقت برنامه‌ها با جدول زمانبندی شده یا شرایط مردم 
برای ایفای نقش موثر به عنوان یك روابط عمومی متعهد، شما باید بدانید كه در واحدتان چه چیزی مایه‌ی رضایتمندی است؟ هنگام صحبت كردن از جایگاه روابط عمومی، اغلب از این موضوع گله‌مندند كه من نمی دانستم این رویداد برنامه‌ریزی شده بود! دو اشتباه بزرگ كه در برنامه‌ریزی‌های روابط عمومی‌ها به چشم می‌خورد این است كه نمی‌دانند چگونه مسوولیت‌های محول شده، برنامه‌ریزی شده است و دیگر اینكه وقت زیادی جهت اجرای برنامه‌های در اختیار ندارند. مدیر روابط عمومی جهت دستیابی به موفقیت در برنامه‌های اطلاع رسانی بایستی در برقراری ارتباط موفق باشد. بررسی، پرس‌و‌جو و تحقیق كند. شما نیز باید بدانید چه چیزی برنامه‎ریزی شده و چه رویدادهایی در انتظار است. بعد از اینكه اطلاعات لازم را كسب كردید، بایستی اعتبار و قابلیت لازم را برایدسترسی به اطلاعاتی كه مورد نیاز عملیات شماست ایجاد كنید. در جهت كسب اعتبار و احترام برای روابط عمومی همراه با تمامی موقعیت‌ها و امتیازاتی كه می‌تواند به آن دست پیدا كند، كوشا باشید. شما باید در پی گسترش حرفه‎ای جایگاه روابط عمومی باشید، تا جایی كه همه بگویند: ما به كمك شما جهت ارتقا موقعیت و اعتبار فلان طرح یا پروژه نیازمندیم. چنین موقعیتی زمانی محقق می‎شود كه هیئت مدیره و مقامات ارشد سازمان، خود را در قبال روابط‌عمومی متعهد بدانند.

 

* تدوین برنامه مكتوب و زمان‌بندی شده 
یك برنامه مكتوب با یك جدول زمانبندی شده تكمیل می‎شود. بهترین برنامه‎ها، برنامه‎های سالانه هستند كه به شما به طور موثری محدودیت‌ها را نشان می‎دهند.

تعداد بازدید از این مطلب: 563
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : برات دشتی
تاریخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392
نظرات



گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


 میوه‌ها مفیدترین و طبیعی‌ترین منابع تغذیه برای بشر هستند، از اینرو گنجاندن آنها در سبد غذای روزانه خانواده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. تنها نکته مهم این است که هنگام مصرف میوه‌ها توجه کافی به چگونگی مصرف، میزان و زمان مصرف آنها داشته باشیم.

محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاج‌شناسی میوه‌ها را به چهار گروه میوه‌های شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیم‌بندی کرده‌اند و معتقدند هنگام مصرف میوه‌ها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کرد تا از میوه‌های هم‌گروه استفاده کرد. به‌عنوان مثال، برای تهیه سالاد میوه باید از میوه‌هایی استفاده کرد که در گروه میوه‌های شیرین قرار دارند.


انجیر


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


انجیر انواع و رنگ‌های مختلفی دارد که همه آنها در داشتن ویتامین‌های A، B، C و آهن با یکدیگر برابرند. بر اساس تحقیقات به‌دست آمده، مصرف این میوه به صورت خام و خشک موجب از بین بردن بوی بد دهان و برخی از بیماری‌های دهان می‌شود. خوردن انجیر تازه از طرفی موجب کاهش حرارت بدن و رفع تشنگی می‌شود. همچنین این میوه موجب تعریق زیاد شده و تمامی سموم موجود در بدن را به واسطه آن از بدن خارج می‌کند. به گفته محققان، مصرف این میوه قبل از مصرف غذا موجب تحریک اشتها و همین‌طور پاکسازی کامل دستگاه گوارش می‌شود.


سیب


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اگر از اضافه وزن رنج می‌برید، سیب را با پوست میل کنید. مصرف سیب با پوست یکی از شیوه‌های مبارزه با چاقی و درمان آن است که متخصصان تغذیه به آن بارها اشاره کرده‌اند. مصرف سیب به همراه پوست آن موجب می‌شود تا قند خون برای مدتی بالا بماند. در نتیجه مصرف‌کننده احساس سیری بیشتری می‌کند و غذای کمتری می‌خورد.


موز


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


نتایج تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد مصرف روزانه یک عدد موز تاثیر بسیار زیادی بر حفظ آرامش، کاهش افسردگی، اضطراب و استرس دارد. این میوه به دلیل داشتن منابع تریپتوفان موجب افزایش سروتونین در بدن می‌شود. افزایش سروتونین در بدن نیز با افزایش آرامش و از بین رفتن افسردگی همراه است. از این رو متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند موز را در سبد غذایی خود قرار دهید. به عنوان مثال می‌توانید این میوه را به همراه عسل در وعده صبحانه میل کنید.


انگور


گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


نوشیدن روزانه دو لیوان آب انگور موجب افزایش وزن می‌شود. افرادی که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند می‌توانند با نوشیدن دو لیوان آب انگور به همراه دو وعده غذایی ظهر و شب به این هدف نزدیک شوند. توجه داشته باشید آب انگور برای درمان لاغری و چاقی مورد استفاده دارد. اگر این میوه همزمان با وعده غذایی مصرف شود موجب افزایش وزن شده و اگر در فواصل وعده‌های غذایی به تنهایی مصرف شود، سبب کاهش وزن می‌شود.


هلو


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


تهیه ماسک زیبایی از هلو از جمله فواید این میوه تابستانی است. قرار دادن رنده شده میوه هلو روی پوست صورت به مدت ۲۰ دقیقه، به جوانسازی و نشاط پوست کمک می‌کند.


زردآلو


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اگر دچار بی‌خوابی هستید یا از خستگی مفرط رنج می‌برید، زردآلوی رسیده بخورید. مصرف زردآلوی رسیده برای داشتن ویتامین‌های گروه B به درمان بی‌خوابی، خستگی، گیجی و ناراحتی‌های عصبی و روحی کمک می‌کند. درضمن توجه داشته باشید مصرف بی‌رویه این میوه موجب بروز اختلال در هضم مواد غذایی و اسهال می‌شود.


خرما


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


خرما به جهت داشتن منیزیم، فسفر، کلسیم و آهن از جمله ارزشمندترین میوه‌ها محسوب می‌شود. این میوه به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی منیزیم مانع از بروز انواع سرطان‌ها می‌شود. این میوه به ویژه در پیشگیری از سرطان معده به جهت خنثی کردن اسید اضافی معده بسیار موثر و مفید است. علاوه بر این، مصرف به اندازه خرما موجب تقویت شنوایی و بینایی شده و دردهای کمر، مفاصل و سیاتیک را تسکین می‌بخشد.


خربزه


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


افرادی که مبتلا به سنگ کلیه یا سنگ مثانه هستند با مصرف خربزه می‌توانند به درمان بیماری خود کمک کنند. این میوه به جهت خاصیت ادرارآورش به درمان این بیماری و دفع سنگ‌های کوچک کمک می‌کند. مصرف تخم‌های بوداده این میوه نیز ادرار‌آور بوده و به دفع سنگ‌های کلیه و مثانه می‌انجامد.

 نکات :

 نکته ۱: مصرف میوه‌هایی مانند لیمو، پرتقال، آناناس، گریپ فروت و خیار یا آب آنها بهتر است یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از صرف وعده‌غذایی صورت گیرد. مصرف این نوع از میوه‌ها موجب کاهش کلسترول و اسیداوریک خون می‌شود.

 نکته ۲: متخصصان معتقدند مصرف روزانه سه تا پنج‌میوه از بروز ناراحتی‌های گوارشی به ویژه شایع‌ترین آنها یبوست پیشگیری می‌کند. به اعتقاد این گروه، تغذیه نامناسب، عدم استفاده از سبزیجات و میوه‌ها در رژیم‌غذایی و همین‌طور کم تحرکی از مهم‌ترین عوامل بروز یبوست در انسان است. میوه‌ها و سبزیجات به دلیل داشتن فیبر و آب فراوان موجب تحریک روده شده و به دفع مواد زاید بدن کمک بسیاری می‌کنند.

 نکته ۳: متخصصان طب سنتی می‌گویند نوشیدن مخلوطی از آب هویچ و پرتقال یکی از مضرترین ترکیب‌های غذایی است. مخلوط کردن این دو میوه با هم و مصرف آن موجب بالا رفتن میزان اسید خون در بدن می‌شود. علاوه بر این، اختلال در عملکرد کبد و تحریک‌پذیری طحال نیز از دیگر عوارض مصرف این دو میوه با هم است.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 466
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


من از دار المومنین ،دارالولایه سیستانم شهر دوستداران اهل بیت (ع) آنجا که شور و شوق بود، صداقت و مردانگی را چار می زدند ،شهر دوستی بود و شجاعت ،شهر زادگاه رستم نام آورترین چهرهٔ اسطوره‌ای در شاهنامه ی فردوسی و به تبع آن برترین چهرهٔ اسطوره‌ای ادبیات فارسی (فردوسی )، سرزمین یعقوب لیث صفاری کسی که ایران را از یوغ اعراب رهانید.من سیستانی ام و آرمانم آبادانی فرهنگ و تاریخ سیستان،بیایید تا رستمانه سیستان را آباد کنیم. سیستانیم ، سیستان همه دلخوشی های من است.دارای تحصیلات عالی در رشته مدیریت برنامه ریزی آموزشی ،از خدمتگزاران مردم در آموزش عالی و دارای سوابق خدمتی در آموزش و پرورش می باشم، سعی دارم از طریق دنیای مجازی اطلاعات لازم در این زمینه را به نظر دوستداران برسانم امید است دوستان در هر چه پر بار شدن این سایت مرا همراهی نمایند .منتظر نقطه نظرات سازنده شما هستم. در كوچه تنهایی تو را می خوانم از پشت پنجره های بسته تو را می خوانم هنگامی كه قاصدك می آید با او نام تو را فریاد می زنم با شاپركها در آسمان آبی هم صدا می شوم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود